Jack and the Beanstalk met iDeal


Het sprookje van Jack and the Beanstalk kennen wij in Nederland beter als Jaap en de bonenstaak. Dit is nu niet meer een sprookje dat we alleen maar uit een boek kunnen lezen of in een film kunnen zien, maar dat we ook online kunnen spelen en er mooie prijzen mee kunnen winnen. Het spel is niet helemaal gelijk aan het sprookje, maar het is er zeker wel op gebaseerd. Het spel is gemaakt door een van de meest bekend en populaire online casino ontwikkelaars namelijk Netentertainment. Je speelt het spel met twintig vaste winlijnen waarmee je grote prijzen kunt winnen

Circus Banner
Unibet Banner

.

Het spel gaat over de kleine Jack die komt uit een arm boeren gezin en woont alleen met zijn moeder. Op een dag moet hij van zijn moeder de koe gaan verkopen om zo nog wat geld te hebben om eten te kunnen kopen. Onderweg ruilt Jack de koe tegen een paar bonen. Zijn moeder is hierdoor erg boos op hem en gooit de bonen zo het raam uit. Diezelfde nacht blijkt dat het niet ging om gewone bonen maar om magische bonen. Naast het huis staat nu namelijk een enorm hoge bonenstaak die rijkt tot in de wolken. De kleine Jack besluit om de bonenstaak te beklimmen en komt in een sprookjeswereld terecht. Dit is dan ook de plek waar het gehele spel om draait.

Indien je van sprookjes of gewoon van een mooi spel houdt, dan is dit slot zeker een aanrader. Het spel beschikt over prachtige graphics en geweldige extra’s. Alle symbolen in het spel hebben betrekking op het verhaal van Jack, en worden allemaal weer gegeven in mooie kleuren. De extra’s in het spel zorgen er natuurlijk voor dat je enorme prijzen kunt winnen, en dit allemaal vanaf een zeer lage inzet. Dus het spel is ook nog eens voor iedereen toegankelijk.

Een van deze extra’s is natuurlijk het walking wild symbool. Deze walking wild kan namelijk voor enorm veel extra prijzen zorgen, en zeg nou eerlijk het is natuurlijk mooi meegenomen dat het spel er leuk uitziet, maar het winnen van prijzen is natuurlijk echt een hoogte punt. En winst die je maakt tijdens de walking wild rondes worden ook nog eens met drie vermenigvuldigd. Genoeg redenen dus om Jack and the Beanstalk met iDeal te spelen.

Het Scatter symbool van Jack and the Beanstalk slot is een schatkist, en als je er drie of meer van deze symbolen hebt, krijg je al een minimum van tien gratis spins. En tijdens het spelen kan dit aantal alleen maar toenemen.

Wanneer we het hebben over Jack and the Beanstalk met iDeal dan is dit natuurlijk geen andere spelvorm of iets dergelijks, iDeal heeft alles te maken met de betaalmethode. iDeal is een Nederlandse betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de eigen vertrouwde internet bankieren omgeving. Wanneer we dus vertellen over Jack and the Beanstalk met iDeal dan hebben we het over het normale Jack and the Beanstalk spel maar dan met de mogelijkheid tot betalen met iDeal. En wij raden je aan als je deze optie hebt, er eigenlijk altijd voor te kiezen. Het is namelijk de meest veilig en betrouwbare optie.

Jack and the Beanstalk met iDeal is nu twee jaar oud, en is dus nog een vrij nieuw slot. Sinds Netentertainment is gekomen met het uitbrengen van 3D slots worden er bijna geen ouderwetse video slots meer gemaakt, en deze zijn natuurlijk ook een stuk minder populair. De meeste van deze nieuwe slots hebben een mooi intro filmpje net zoals dit slot. Hierin zie je hoe Jack voor de deur staat van het tweekoppig monster. In het originele sprookje is het dus een reus, maar hier bij Jack and the Beanstalk met iDeal is het een tweekoppig monster reus.

Het spel heeft prachtige graphics waardoor het spel er zeer mooi uitziet. Je merkt dan ook direct dat het gaat om een zeer modern slot dat ontwikkeld is door het bekende Netent. Het spel is zeker aan te raden, vooral om het leuke en grappige verhaal, en natuurlijk de gigantische prijzen.

Het feit dat dit spel zeer eenvoudig is en dat het niet nodig is om de spelregels uit je hoofd te leren, zorgt dat het spel voor iedereen geschikt is. En natuurlijk kun je het spel ook nog altijd eerst gratis uit proberen, op die manier kun je nog steeds eerst oefenen voordat je met echt geld gaat spelen. En zo is het oefenen ook nog eens gewoon leuk.