Jack and the Beanstalk Slot


Een van de bekende Engels sprookjes is toch wel het verhaal over Jack And the Beanstalk, in het Nederlands ook wel bekend als jaap en de bonenstaak. De kleine jonge die zijn moeder moest helpen om weer brood op te plank te krijgen, ruilde hun laatste bezit, de koe, in voor een paar bonen. Uiteindelijk was zijn moeder zo boos geworden dat ze de bonen het raam uit gooide, en vervolgens groeiden de bonen ’s nachts uit tot een enorme gigantische bonenstaak die helemaal tot aan de wolken kwam. De kleine Jack ontdekt deze de volgende dag en is zo nieuwsgierig dat hij besluit om in de bonenstaak te klimmen, en dan begint het spannende verhaal van Jack and the Beanstalk.

Kleine Jack klimt dus omhoog, om daar de schatten van het tweekoppige monster te kunnen stelen, maar dan moet hij natuurlijk wel opletten dat ze hem niet zien. Helaas voor Jack lukt dit niet helemaal en wordt hij betrapt door het gigantische monster en deze begint dan ook achter Jack aan te rennen. Jack ontsnapt op het nippertje en klimt naar beneden om vervolgens de bonenstaak om te kunnen hakken, de reus die hem achtervolgde komt hierdoor ten val, en is dood.

Er zijn veel discussies over dit Engelse sprookje, want sprookjes-experts vinden het gedrag van de kleine Jack als sprookjesheld nogal “immoreel”. Het is immers een sprookje waarin Jack steelt, misleidt en daar boven op ook nog eens moord. Dus volgens sommige experts is het beter als we dit verhaal niet aan kleine kinderen vertellen. Maar als we dan gaan kijken waar we onze kinderen wel aan blootstellen, dan is het verhaal van Jack maar soft

Circus Banner
Unibet Banner

.

Je kunt je voorstellen dat dit een geweldig spannend thema is voor een spannend video slot ontwikkeld door ‘s werelds beste software ontwikkelaars van dit moment, Netentertainment. Vandaar ook dat Jack and the Beanstalk Slot ontwikkeld werd. Jack and the Beanstalk Slot begint met een prachtig intro filmpje waar je meteen al kunt zien om wie het spel eigenlijk draait. Heb je nou geen interesse in dit filmpje dan hoef je het niet af te kijken maar kun je deze gewoon overslaan. Als je deze weg klinkt, dan kan het spannende spel beginnen. Maar aan de andere kant brengt zo een intro filmpje natuurlijk wel meteen in de sfeer van het spel. Jack and the Beanstalk Slot is een prachtig video slot met zeer mooie 3D animaties.

Jack and the Beanstalk Slot bestaat net als alle andere Netent slots uit vijf rollen en 3 drie rijen, en er zullen maar liefst twintig vaste winlijnen aanwezig zijn. De speciale features van dit spel zijn de bijzondere wild symbolen, je hebt namelijk de walking, de stacked en de expanding wilds. Daarnaast beschikt het slot ook nog eens over free spins. De Walking Wilds, zoals ze genoemd worden, kunnen tevoorschijn komen tijdens het hoofdspel, maar ook tijdens de gratis verkregen rondes, zodat je nog meer prijzen kunt winnen in een gratis ronde. Wanneer deze op winlijn verschijnen zal er een gratis re-spin krijgen en je wild zal 1 plek naar links springen. En dit net zo lang tot dat er geen plek meer is om te verschuiven.

Speel je bij het gokken op Jack and the Beanstalk 3 Scatter symbolen, waar dan ook op de rollen, dan ontvang je 10 Free Spins. En bij het spelen van drie Scatters tijdens je gratis spin rondes ontvang je ook nog eens vijf gratis spins. Dus dat zijn gratis spins tijdens gratis spins. Tijdens deze gratis rondes kunnen er ook sleutel symbolen op een van je rollen tevoorschijn komen. Als je er daar dan 3 van weet te verzamelen, dan zal iedere wild die verschijnt een stacked wilde van twee wilds zijn. Als je dus zes sleutels verzameld dan zal ieder volgende wild een stacked wild van drie wild symbolen worden. Heb je nou negen sleutels gespeeld dan worden de wilds vervangen door zogenoemde expanding wilds die je gehele rol zullen bedekken, en dan kun je pas echt prijzen winnen!

Vanwege de vele extra´s en de 3D animaties is Jack and the Beanstalk Slot een super spel om te spelen. Jack and the Beanstalk Slot is dan ook echt een aanrader. En natuurlijk kun je bij interesse het spel altijd eerst gratis uit proberen. Dit kun je doen op bijvoorbeeld het Nederlandse Circus Casino. Je zoekt het spel op en begint gewoon meteen met spelen, zonder dat je hiervoor een spelersaccount aan hoeft te maken. Het is een fijne manier om kennis te maken met dit geweldige slot. Zo zie je precies wat je mogelijkheden zijn, en natuurlijk of het spel en zijn speciale speleigenschappen je bevallen. Voelt het goed, dan kun je je meteen aanmelden en een spelersaccount aanmaken, en speel je binnen enkele minuten Jack and the Beanstalk Slot.